Waarom ontvang ik een ERRP-mail over mijn domeinnaamregistratie?Wat is een ERRP-mail?

De ERRP-mail informeert domeinnaamhouders van een aantal domeinnaamextensies wanneer de registratieperiode van die domeinnamen afloopt. De e-mail wordt 30 dagen en 7 dagen voor het einde van deze periode verstuurd.

Waarom ontvang ik een ERRP-mail?

De beheerder van een aantal domeinnaamextensies verplicht alle registrars om de domeinnaamhouders te informeren over de afloop van de registratieperiode van die domeinnamen. Wij zijn dus verplicht om onze klanten hierover per e-mail te informeren.

Wie ontvangen de ERRP-mail?

Je ontvangt deze e-mail als je een van deze domeinnaamextensies in je bezit hebt:

Ik heb een e-mail van support@starthosting.nl ontvangen. Is het nodig dat ik actie onderneem?

Heb je ‘Automatisch verlengen’ ingeschakeld, dan hoef je geen actie te ondernemen bij het ontvangen van deze e-mail. Wij verlengen de domeinnaam in de e-mail voor je.

Heb je ‘Automatisch verlengen’ niet ingeschakeld, kijk dan in de Hostingmanager wanneer je domeinnaamregistratie verloopt. Bij het versturen van de e-mail wordt gekeken naar de datum waarop de domeinnaam is geregistreerd. Heb je de domeinnaam naar Starthosting verhuisd, dan kan de datum in de e-mail afwijken van de datum in de Hostingmanager.

Heb je deze domeinnaam opgezegd via de Hostingmanager, dan wordt je domeinnaam opgezegd op de datum die in de bevestigingsmail staat. Je kunt de e-mail van support@starthosting.nl negeren.

Ik heb mijn domeinnaam opgezegd. Toch ontvang ik deze e-mail.

Heb je deze domeinnaam opgezegd via de Hostingmanager, dan wordt je domeinnaam opgezegd op de datum die in de bevestigingsmail staat. Je kunt de e-mail van support@starthosting.nl negeren.

De datum in de ERRP-mail komt niet overeen met de datum waarop ik mijn domeinnaam naar Starthosting heb verhuisd. Hoe kan dat?

Bij het versturen van de e-mail wordt gekeken naar de datum waarop de domeinnaam is geregistreerd. Is de domeinnaam in het verleden op 1 januari geregistreerd, dan ontvang je de ERRP-mail 30 en 7 dagen voor die datum.

Heb je je domeinnaam naar Starthosting verhuisd, dan kan de datum waarop je domeinnaam afloopt in de ERRP-mail dus afwijken van de datum waarop je de domeinnaam bij ons hebt ondergebracht.

De SiteBuilder bevat:
 • Verschillende Flash-animaties
 • Meer dan 500 sjablonen
 • Modules: start je weblog!
 • Een uitgebreide fotogalerij
 • Webwinkelsoftware
 • Geen reclame!
 • Contactformulieren
 • En nog veel meer ...
Wat onze klanten zeggen
Klanten waarderen* ons met:
*klanttevredenheidsonderzoek
onder 27.700 klanten

Wat zeggen onze klanten

wow! Net een bericht van starthosting dat mijn automatische verlenging over 10 dagen ingaat - of ik dat wil...! #superservice! @IsabellePeper

Klanten waarderen* ons met:

*klanttevredenheidsonderzoek onder 27.700 klanten

Starthosting Ceintuurbaan 28
8024 AA Zwolle
Telefoon 0900-0771 (lokaal tarief)
(Ma t/m vr: 9.30 – 17.00 uur)
   
 • Prijzen incl. btw © 2017