Opzeggen

Je kunt de diensten die je afneemt altijd opzeggen. Zeg je op binnen de standaard bedenktijd van 14 dagen, dan kun je je beroepen op het herroepingsrecht. Bij de reden van je opzegging selecteer je de optie ‘Herroepingsrecht’. Je ontvangt dan de kosten voor je producten en diensten terug. Je kunt hier alleen gebruik van maken als je als particulier staat geregistreerd. Voor zakelijke klanten geldt het herroepingsrecht niet.

Automatisch verlengen

Heb je automatisch verlengen voor je producten ingeschakeld? Zeg dan minimaal 15 dagen voor de verloopdatum je producten op om zo een nieuwe factuur te voorkomen. Heb je automatisch verlengen niet ingeschakeld, dan lopen je producten op de verloopdatum af. Je ontvangt dan geen nieuwe factuur.

Domeinnaam opzeggen

Ontvangstbevestiging

Zodra wij je opzegging ontvangen sturen we hiervan een bevestiging naar het e-mailadres dat in ons systeem bekend is. Heb je deze e-mail na 24 uur nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op om te controleren of we je opzegging hebben ontvangen.

Wat zeggen onze klanten

wow! Net een bericht van starthosting dat mijn automatische verlenging over 10 dagen ingaat - of ik dat wil...! #superservice! @IsabellePeper

Klanten waarderen* ons met:

*klanttevredenheidsonderzoek onder 27.700 klanten

Starthosting Ceintuurbaan 28
8024 AA Zwolle
Telefoon 0900-0771 (lokaal tarief)
(Ma t/m vr: 9.30 – 17.00 uur)
     
  • Prijzen incl. btw © 2017